Välkommen på Workshop!

Digital kurs
- Unikt och personligt kuddfodral

Nytt sätt att ta vara på textilier du har! På kursen flätar vi unika kuddfodral. Det blir fint och personligt att ha hemma eller ge som present.   

På den digitala kursen får du steg för steg tekniken jag arbetat fram för att skapa ett kuddfodral av dina textilier. Du får inspiration och mina tips o trix för att få det snyggt och unikt.

För att göra det enkelt att komma igång baserar sig kursen på materialsatser där du kan lägga till eget tyg. Det finns olika designs att välja mellan.

Det är små grupper så att du som deltar kan ställa frågor och få mönsterförslag utifrån det du vill skapa från.

Du får inspiration och mönsterförslag på hur du kan göra kuddfodralet personligt utifrån den materialsats du valt.

Tid: 1/12  kl 18.00-18.40
Kursavgift: 195 kr
Materialsats tillkommer: från 275 kr.

Du behöver inga förkunskaper eller speciella verktyg - inte ens symaskin, bara skaparlust! Tanken är att det ska kännas enkelt och roligt att skapa ett personligt kuddfodral. 

Varmt välkommen!

Design och originalidé Ann-Charlotte, Lott, Larsson för ©TellMeYourStories

Kurserna är för privat bruk. Är du ett företag så ta gärna kontakt för eventuellt samarbete.

Testimonials

"Lott, är mycket pedagogisk vilket gör att alla kan gå denna fantastiska kurs ”att skapa unikt och personligt kuddfodral” Kursen var via dator och det funkade utmärkt att tillverka kudden samtidigt. Så rolig teknik och jag kommer i framtiden att experimentera med andra tyger än jeans. Tack Lott för så rolig kurs! "

Anja

”Jag har länge följt @tellmeyourstories.se och beundrat alla vackra kuddar och längtat att för göra själv. Nu blev det äntligen av. Digitalt- Och det funkade så himla bra. Lott ledde workshopen så pedagogiskt och generöst”

Pia

Vår ateljé
IMG_3667 2

Bokning

Du säkrar din plats genom att betala in kursavgiften. Avanmälan senare än två veckor före kursstart debiteras. Minst 4 deltagare/ kurs och kursen betalas via Swish-nr: 070-6898339. Glöm inte att ange vad du betalar för.